Gezelschapsdieren

Bij onze praktijk, die centraal gelegen is in het dorp en beschikt over ruime parkeergelegenheid, bent U met Uw huisdier van harte welkom voor alle routine handelingen zoals vaccineren, ontwormen en bestrijding van uitwendige parasieten zoals vlooien en luizen.

Ook voor zieke dieren kunt u bij ons een afspraak maken. Voor operatieve ingrepen, gebitssaneringen en andere zaken waarbij een narcose nodig is, is het aan te bevelen een afspraak te maken. Röntgenologie doen we in samenwerking met onze collega’s in Markelo. Pathologie en uitgebreidere bloedanalyse wordt uitgevoerd bij de gezondheidsdienst voor dieren in Deventer, terwijl ingewikkelde internistische problemen worden doorgestuurd naar specialisten kliniek “de Kompaan” in Ommen. Zo kunnen wij U en Uw huisdier een compleet programma bieden, met voldoende mogelijkheid tot overleg. U krijgt duidelijk uitleg over de aandoening, de prognose en de behandelingsmogelijkheden van Uw huisdier.

Ook hebben we af en toe leuke en voordelige acties, reden voor U om de plaatselijke bladen en ons nieuws in de gaten te houden.


Castratie en sterilisatie van de hond

Castratie en sterilisatie kat

Ontworming