Wij gaan verbouwen!

Nieuws DAC Holten

Beste cliënt van DAC Holten,

Om maar met de deur in huis te vallen; we gaan verbouwen!

Begin januari gaat de aannemer van start. Ongeveer 3 maanden later hopen we dat het pand klaar is. Het kantoor dat nu beneden zit, verhuist naar boven. Beneden komt er zodoende een hoop ruimte vrij die ingericht gaat worden voor de gezelschapsdieren. Zo komt er onder andere een balie en een operatiekamer met een aparte voorbereidingsruimte. De ruimtes zullen voorzien worden van goede apparatuur waarmee we uw huisdier nog beter kunnen behandelen.

De verbouwing zal gedurende een aantal maanden enige overlast geven. De praktijk zal gedurende deze periode de huidige openingstijden handhaven. Belangrijk is dat de inloopspreekuren komen te vervallen. We gaan uitsluitend op afspraak werken. Dit is i.v.m. de verbouwing praktisch en daarnaast voorkomt het voor u lange wachttijden. Zou u ons daarom voortaan willen bellen alvorens u komt met uw dier? (tel: 0548-362 004)

Als alles achter de rug is komt er een open dag waarop u van harte welkom bent om te komen om het resultaat te komen bekijken. Nadere informatie over de datum volgt te zijner tijd.

Sinds 1 Oktober is bij ons dierenarts Rianne Harperink aan de slag gegaan. Rianne heeft na haar afstuderen enige jaren ervaring opgedaan als dierenarts gezelschapsdieren bij diverse dierenartsenpraktijken in de regio. Zij en dokter Ben Boschker verzorgen samen de meeste spreekuren en ingrepen die betrekking hebben op de gezelschapsdieren in onze praktijk.

DAC Holten heeft een eigen facebookpagina;

Via Facebook en de nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

Hartelijke groet,

Team DAC Holten

verbouwen

Comments are closed.