Onze medewerkers

Lia Buitenhuis

Dierenarts
Mijn naam is Lia Buitenhuis. Ik wilde al van jongs af aan dierenarts worden en inmiddels ben ik dat ruim 20 jaar. De grootste uitdaging zit hem wat mij betreft in het gezond houden van dieren, door goede voeding en advisering. 

Chris Klijn Velderman

Dierenarts
Mijn naam is Chris Klijn Velderman en ben geboren in het mooie Okkenbroek. Van jongs af aan wilde ik al dierenarts worden. Echter eerst de Havo afgerond en via de Hoge landbouwschool Larenstein te Deventer bij de faculteit dieregeneeskunde in utrecht beland. Na een geweldig mooie studie in Utrecht aan het werk gegaan bij dierenartsenpraktijk De Vijf Heuvels te Markelo en vervolgens bij Dierenartsencombinatie Holten. Ik woon samen met mijn vrouw Lidia en zoontjes Gijs en Tim in Kring van Dorth. De omgeving en de gemoedelijke sfeer zijn voor mij bepalend voor mijn werkomgeving.

Irena Kersten

Assistente
Ik ben Irena Kersten , ben in 1984 getrouwd met Jos. We hebben 2 kinderen, kevin en melany. Sinds 2001 ben ik werkzaam bij DAC Holten. Ik heb de opleiding paraveterinair gedaan toen ik hier kwam werken. Ik ben 4 halve dagen werkzaam in de praktijk, waar ik alle voorkomende werkzaamheden verricht. Ik vind dat ik een wereldbaan heb en beschouw het als een groot voorrecht om met mensen en dieren te mogen werken. 

Twan van Bussel

Dierenarts
Ik ben Twan van Bussel, geboren en getogen in Asten-Heusden, Zuid-Oost Brabant. Na een jaar werken in Horst en een paar maanden in Nieuw-Zeeland, ben ik neergestreken in het mooie Twente. Hier werk ik alweer 6 jaar, eerst in Wierden daarna in Markelo. Ik woon samen met mijn vriendin Judith en zoontje Kris aan ‘de Lange Jan’ in Nijverdal.
Het mooiste vind ik het werk op de melkveebedrijven met de veehouders, maar andere diersoorten kunnen ook op mij rekenen. In mijn vrije tijd voetbal ik en probeer ik onze hond nog het een en ander te leren. 

Joke Bakhuis

Assistente
Mijn naam is Joke Bakhuis en werk sinds 2009 in de dierenartsenpraktijk. Met mijn gezin woon ik in Markelo. Ik heb 3 pracht dochters. Samen hebben we nog een hond, 2 katten en 2 konijnen. Het werken in de praktijk blijf ik een uitdaging vinden. het contact met de dieren en hun baasjes is en blijft ontzettend leuk. Verder doe ik in de praktijk alle voorkomende werkzaamheden.